La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de la CASA DE COLÒNIES GUARDIALADA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l'usuari. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

  • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
  • Per a quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
  • Quina és la legitimació per al seu tractament.
  • Durant quant temps les conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
  • Quins són els seus drets.

1. Responsable:

XAVIER ROSET BATLLE
52218953Y
C/ del Castell 1, la Guàrdia Lada (Montoliu de Segarra), Lleida, 25217
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades obtingudes a través de:

- FORMULARI DE CONTACTE
Finalitat: Facilitar-vos un mitjà perquè pogueu posar-vos en contacte amb nosaltres i donar resposta a les vostres sol·licituds d'informació o suggeriments, així com per enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclús per mitjans electrònics, si marqueu la casella d'acceptació.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.
Conservació: Fins que sigui resolta la seva consulta realitzada per mitjà del nostre formulari o s'hagi respost per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials o butlletins, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

- ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS I MISSATGERIA TELEFÒNICA
Finalitat: Contestar les vostres sol·licituds d'informació, atendre les vostres peticions i respondre les vostres consultes o dubtes.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o/i la missatgeria telefònica.
Conservació: Una vegada resolta la vostra petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

3. Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys o, si escau, l'edat mínima que estableixi la normativa de protecció de dades aplicable i/o disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les vostres sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pogueu contractar, per la qual cosa, si no ens les faciliteu, no podrem atendre-us correctament ni prestar-vos el servei que heu sol·licitat.

4. Destinataris de les dades

Les vostres dades són confidencials, seran utilitzades exclusivament de manera interna per a les finalitats indicades i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal i, en els següents casos:
     - Empresa o empreses que gestionen la prestació del servei de casa de colònies o alberg, en el cas de formalitzar una reserva d'estada.
     - A les empreses/entitats associades durant els processos de selecció per presentar la seva candidatura.

5. Drets en relació amb les dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment quan s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
Igualment, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat 1, indicant la referència "Dades personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

6.  Galetes (cookies)

Aquesta pàgina web no utilitza galetes tècniques, de personalització ni anàlisi, ni pròpies ni de tercers i, en cap cas, es tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

7. Seguretat de les dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

8. Actualització de les dades

És important que, perquè puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la veracitat d'aquestes.
No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pogueu facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles al nostre web.
Aquesta política de privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin al nostre web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliteu les seves dades a través d'aquest web.